DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZLE YEMEK

Okul sporları kapsamında ilimizde yapılan Karate ve bilek güreşi müsabakalarında okulumuzu temsil eden öğrencilerimize yemek programı düzenledik.  Bilek güreşi branşında 7, karate branşında 2 öğrencimizle ilk kez katıldığımız yarışmalarda tüm öğrencilerimiz  kendi kategorilerinde derece elde ettiler.

Programımızda bizlere eşlik eden ilçe milli eğitim müdürümüz sayın Tarık Er, öğrencilerimizi ilçemize kazandırdıkları derecelerden dolayı tebrik ederek, öğrencilerimize başarılar diledi. Yemek programımızın organizasyonunda bizlere destek olan  ilçemiz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Mehmet Haldızoğlu'na, ve programımızın sponsoru Daf Yapı Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı sayın Fatih Haldızoğluna vermiş olduğu destekten ötürü bir kez daha teşekkür ediyoruz.

04-03-202404-03-202404-03-2024

Yayın: 04.03.2024 - Güncelleme: 04.03.2024 13:04 - Görüntülenme: 33