RAMAZAN AYINDA OLUŞTURDUĞUMUZ "RAMAZAN SANDIĞI" UYGULAMASI

Depremzedeleri unutmadık..

6 Şubat 2023 saat 04.17 ve sonraki 13.24'te yaşanan depremler aylardır yardımlarımızın yönünü belirledi.

Kahramanmaraş merkezli iki deprem tüm Türkiye'yi sarsmış, 85 milyon ‘asrın felaketi’nin acısını yüreğinde hissetmiş, Türkiye tek yürek olmuş, depremin ilk anından itibaren devlet millet birlikte 81 ilde yardım seferberliği başlamış, vatandaşlar gerek nakdi gerekse ayni yardımlarıyla depremzedelerin yanında olmuştu.

Aradan günler geçmesine rağmen Türkiye, yardımlarına ara vermeden kenetlenerek yaşanan yıkımın üstesinden gelmeye devam ediyor.

Okulumuz olarak ilk günden itibaren başlattığımız yardım kavanozumuza devam ediyoruz. Depremin ardından yaşanan acı birlikteliğimizle hafifleyecek inancındayız.

Destekleri için öğretmen veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

02-06-2023

Yayın: 02.06.2023 - Güncelleme: 02.06.2023 13:43 - Görüntülenme: 75