Bugün, asrın felaketi diye tabir ettiğimiz Kahramanmaraş Depreminin yıldönümü.

Bugün depremde vefat eden tüm vatandaşlarımız için saygı duruşunda bulunduk ve dua ettik.

Allah c.c. yer üstü ve yeraltından gelecek tüm tehlikelerden bizleri korusun.

Ock

LGS çalışmalarımız ara vermeden devam ediyor.

LGS ye girecek ilgili öğrencilerimizle evde uygulamaları için hazırladığımız çalışma programı dışında, okulumuzda da Fen Bilgisi dersi için çalışma programı oluşturduk.

Okul müdürümüz Selim ERDEL rehberliğinde ilgili öğrencilerimiz, planlamamız doğrultusunda hafta içi her gün okulumuza gelerek Fen Bilgisi dersi 1.dönem konularını tekrar ediyor ve ardından soru çözümleri yapıyor.

Öğrencilerimiz anlamadıkları konuları ve yapamadıkları soruları sıcağı sıcağına sorarak ve birlikte tartışarak çözümlüyor.

Ock

İlçe Müftümüz Sayın Yusuf KARS ve İyidere Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Halit KANBERİ hocamız okulumuzu ziyaret ederek okul kütüphanemize Diyanet Vakfı Yayınlarına ait birbirinden değerli kitaplar hediye ettiler. İlçe Müftümüz Yusuf KARS hocamıza güzel hediyelerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Yeni Okulumuzdaki ilk karne törenimizi gerçekleştirdik. Törende sınıflarında ilk 3 sırayı alan öğrencilerimizi, okul içi yarışmalarda derece alan öğrencilerimizi ve okulumuzu ilimizde temsil eden ve il geneli yarışmalarda.1.lik ve 2.lik elde eden öğrencilerimizi hediyelerle ödüllendirdik. Güzel geçen bir dönemin ardından başarı dilekleri ile karne törenimiz sona erdi. Öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Dönemin son etkinliğini sosyal soruımluluk alanında gerçekleştirdik. Öğrencilerimizle birlikte mahallemizi gezerek, yolda gördüğümüz çöpleri topladık.

Ock

Öğrencilerimiz farklı bir formatta şarkı, dans, komedi kategorilerinde yarışarak yeteneklerini gösterdiler. Öğrencilerimiz her bireyin  herhangi bir alanda mutlaka en az bir yeteneğinin olduğunu bize bir kez daha gösterdiler....

Ock

Dönem Sonu Etkinliklerimiz hız kesmeden devam ediyor. Bugün, öğrencilerimiz evlerinde tasarladıkları şapka ve maskelerle okula geldiler ve bu maske ve şapkaları neden ve nasıl yaptıklarını anlatarak sergilediler.

Ock

Tüm sınıflarımızda 1.dönem konılarını kapsayan Dönem sonu  Deneme Sınavımızı gerçekleştirdik.Öğleden sonra ise öğrencilerimizle "Hitabet Etkinliği" gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz seçtikleri bir olayın baş kahramanı olarak ( Bir komutanın savaş öncesi konuşması,

Bir meslek grubunun emeklilik konuşması, Bir teknik direktörün Final maçı öncesi konuşması, Bir öğrencinin mezuniyet konuşması, Bir bilim adamının ödül gecesi konuşması gibi)  arkadaşlarına  hitap ederek hatiplik yeteneklerini konuşturdu.

Ock

5, 6 ve 7.sınıf öğrencilerimiz belirlenen konularda münazara yaparak görüşlerini juri üyelerine ve diğer öğrenci arkadaşlarına kabul ettirmeye çalıştı. Eğlenceli geçen etkinliğimiz için öğrencilerimize ve Türkçe Öğretmenimiz Çağlayan Pınar İSLAM'a teşekkür ederiz.

Ock

Dönem Sonu Etkinliklerimiz başladı.

Bugün tüm öğrencilerimiz patlamış mısır eşliğinde belirlediğimiz bir filmi sınıflarında izledi. Ardından tüm sınıflarımızda bilgi yarışması yapıldı. Öğrencilerimize film ile ilgili sorular sorularak filmi en dikkatli izleyen öğrencilerimiz belirlendi.

Ock

12 ocak 2024 tarihinde, hain teör örgütü mensubu teröristlerle çıkan çatışma sonucu şehit olan kahraman askerlerimiz için, İstiklal Marşı törenimizde ilçe milli eğitim müdürümüz Tarık Er ve ilçe jandarma komutanlığı çalışanlarıyla birlikte saygı duruşunda bulunarak  şehitlerimizi andık.

Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz.

Ock

Ocak Ayı İstişare ve Değerlendirme Toplantımız Gerçekleştirildi.

Toplantıda;

-Dönem sonu faaliyetlerle ilgili yapacağımız etkinliklerin planlanması,

-LGS ye yönelk değerlendirmeler ve yarıyıl planlaması,

-Öğretmenlerimizin istek ve önerileri

konularıyla ilgili fikir alışverişinde bulunduk.

Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından geleneksel olarak düzenlenen "Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması" Rize il finallerine 7.sınıf öğrencimiz Muhammed KÖKSAL ile katılım gösterdik.

Ock

"Misafirin Var" projesi kapsamında veli ziyaretlerimiz devam ediyor. Tüm velilerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Aralık Ayında Okulumuzda Yapmış Olduğumuz Çalışmalar